Sådan får din hund en flot og skinnende pels

Pelsen på din hund afslører, om den har det godt. En skinnende og tyk pels vidner om, at din hund har det godt og er sund og rask. Er pelsen derimod misfarvet, tynd, mat, eller tør, kan det tyde på, at din hund får det forkerte foder og dermed ikke får den ernæring, som den har brug for. Det samme gælder, hvis du oplever, at din hund fælder meget, når du rører ved den. Det er helt naturligt, at hunde fælder alt efter årstiden, men føler du, at det er vedvarende, får din hund muligvis det forkerte foder. Bliver dine hænder fedtede, når du rører ved din hund, kan det også være et tegn på fejlernæring.

Fejlernæring kan ses på hundens pels

 

Er pelsen på din hund trist at se på eller fælder den meget, kan du i nogle tilfælde også opleve, at din hund er træt eller energiforladt. Oplever du dette, kan du prøve at skifte foder, hvor din hund vil få de næringsstoffer, som den har brug for.

Hunde har brug for at få en type foder, som har et højt indhold af protein. Hunde har nemlig brug for proteiner og de essentielle fedtsyrer omega-3 og omega-6, samt forskellige vitaminer og mineraler for at have det godt. Får din hund ikke de rigtige næringsstoffer, kan det ses på pelsen, der vil komme til at se trist ud. Sørg derfor for at finde kvalitetsfoder, så du ved, at din hund er velfungerende og har det godt. Når din hund er sund og rask, vil den få sin flotte, sunde og skinnende pels tilbage.

 

Led efter nyt foder til din hund

 

Du kan lede efter foder til din hund ved at kigge på udvalget på nettet. Her kan du finde hundefoder, som har den rette mængde protein og ændre næringsstoffer, så din hund igen kan få en flot, tyk og skinnende pels. Læs mere om hundefoder online og lån eventuelt penge til det, hvis du synes, at det overskrider budgettet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *