Sådan giver du din kat eller hund motion med legetøj

Både hunde og katte kan blive overvægtige, hvis ikke de får tilstrækkeligt med motion. Især ældre katte og hunde, kan have tendens til at blive dovne, men selv unge katte og hunde kan også ende med at inaktive, hvis deres ejere ikke afsætter tid af til leg og sjov. Oplever du, at din kat eller hund er begyndt at blive inaktiv? Ligger din kat eller hund og sover mere end den plejer? Eller synes du, at den har taget på i vægt? Oplever du disse ting, kan det være en god ide at hjælpe den med at få dyrket motion. Dette kan du gøre ved at aktivere den med forskelligt legetøj.

Undgå overvægt hos din hund eller kat

Legetøj vil give din hund eller kat ekstra energi, da de synes det er sjovt at lege, og de får også aktiveret deres sanser. Når en kat eller hund først har fået energien tilbage, vil den generelt blive mere aktiv. Når katten eller hunden leger, og er aktiv, forebygges overvægt. Yderligere vil den også blive gladere og føle mere velvære. Du undgår også, at dit kæledyr kommer til at kede sig, hvilket også kan føre til inaktivitet og overvægt.

 

Vælg legetøj til din hund eller kat

Det er en god idé at lege med sin kat eller hund hver dag, og det anbefales, at man leger med den i cirka fem minutter hver dag for at undgå kedsomhed og overvægt. Har du en travl hverdag, kan du også finde legetøj, som din hund eller kat kan lege med alene i løbet af dagen, når du ikke er hjemme. Det kan være svært at vælge det rigtige legetøj til din hund eller kat. Man bliver dermed nødt til at prøve sig frem, og finde frem til, hvad din kat eller hund synes er sjovt at lege med. Læs mere om udvalget af legetøj til din hund eller kat online. Hvis legetøjet er dyrere end forventet, kan du låne på nettet og alligevel glæde din hund eller kat med nyt legetøj.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *