Om uddannelse til fotograf

Vigtig information om fotografuddannelse

Mens øje for detaljer er nødvendig for en karriere i fotografering, mange holdninger kræver også fotografer til at rumme mindst en bachelorgrad i fotografering. Gymnasier og universiteter tilbyder også eksaminerede uddannelser i fotografering rettet mod studerende, der ønsker at fremme deres færdigheder eller undervise på college niveau.

Krav til Uddannelse

Mens nogle fotografer føre en vellykket karriere med kun erfaring og dygtighed, mange forfølge en formel karriere uddannelse gennem bachelor uddannelser. Dette gælder især for dem i specialiteter som industriel fotografering, fotojournalistikken eller videnskabelig fotografering. Selv fotografer med speciale i freelance og portrætfotografering får ofte teknisk ekspertise gennem kollegium uddannelser.

Bacheloruddannelser til fotograf

Bachelor uddannelser i fotografering og beslægtede områder kan være tilgængelige på kunst skoler, gymnasier og universiteter. Bachelor i fotokunst i Fotografi programmer generelt fokus på praktisk undervisning i de tekniske og kreative aspekter af den visuelle kunst. Kurserne kan omfatte fotografering teknikker, studio belysning, farve teori, grafisk design, digital fotografering og kunst kritik.

Øvre-division kurser kan omfatte studie klasser, hvor eleverne bruger avancerede teknikker, herunder belysning og digital fotografering. Disse kurser typisk give studerende til at eksperimentere med deres fotografiske evner. Mange fotografering uddannelser munde ud i en senior projekt. Disse projekter hjælpe eleverne til at opbygge deres porteføljer og overgang til en karriere som professionel fotograf.

Fotografer interesseret i at videreudvikle deres færdigheder og fremme deres karriere kan overveje at tjene en kandidatgrad. Mens nogle gymnasier og universiteter tilbyder overbygning og mastergrad, som typisk tager 2-3 år at gennemføre. Studio kurser og uafhængig undersøgelse er rygraden i sådanne uddannelser. Studerende udnytter deres avancerede viden om fotografering til at fuldføre forskellige projekter, mens skubbe grænserne for deres kreative evner.
Du kan f.eks. arbejde som boligfotograf og tage billeder af huse som fotograf.

Studerende generelt udvikle deres egen læseplaner ifølge områder af interesse og komplette visuelle og skriftlige speciale projekter baseret på deres studier. Speciale projekter kan blive vist i universitetets udstillinger. Afslutning af en kandidatuddannelse i fotografering kan kvalificere kandidater til at undervise stillinger på gymnasier og nogle 4-årige gymnasier. Nogle programmer forberede de studerende til en karriere i nyhedsbranchen f.eks. som fotojournalist uddannelse ved at indarbejde undervisningsforløb.
Employment Outlook og Løn Information

I maj 2016 den årlige gennemsnitlige løn for fotografer var kr 43,210, i henhold til den skolen for fremtiden eller Bois. Den Bois forventes, at beskæftigelsen af ​​fotografer generelt vil stige med 1% fra 2016 til 2026, hvilket var langsommere end gennemsnittet.

Forventede vækstrater for specialiserede fotografer varierede meget selv. For eksempel, at Præsidiet forventede at jobmuligheder for portræt og kommercielle fotografer kan stige med 9%, mens avisen fotograf positioner blev forudsagt at falde med 31%.

Sammenfattende fotografer har ofte en bachelorgrad i fotografering, og kunne avancere i deres karriere ved at udfylde en kandidatuddannelse.