Kære fotograf: Så vigtigt er dit visitkort

Det første indtryk er vigtigt i mange sammenhænge. Det er vigtigt, når du møder et nyt menneske, og det er vigtigt, når du skal præsentere dig selv for en kunde. Din identitet – og din måde at agere på i forskellige situationer – er dit ansigt udadtil. Ligeledes er dit visitkort en måde, hvorpå dine kunder kan danne et indtryk af dig som person og forretningspartner. Mennesker danner deres indtryk af andre mennesker på kun få minutter ud fra udseende og udstråling. Dermed bedømmer kunder dig også arbejdsmæssigt på kort tid – inden du overhovedet har nået at sige noget. Ved et møde har du naturligvis mulighed for at ændre eller påvirke deres mening ved hjælp af dine ord og handlinger, men når en potentiel kunde ser dit visitkort eller logo for første gang, er det primært det, som de vil vurdere dig og dit arbejde ud fra. Dermed er det vigtigt, at dit visitkort viser dig frem på den bedst mulige måde, og din identitet må på ingen måde kunne betragtes som misvisende eller uprofessionel.

 

Dit visitkort er ofte din første kontakt med en kunde, og dette kort skal gerne matche din idé om, hvem du er, og hvad du lægger vægt på i dit arbejde. I første omgang skal du have fokus på dit logo. Dit logo skal gerne være så unikt som muligt, men samtidig skal det være nemt for kunder at huske og genkende. Dit logo er en del af din identitet, og her skal der tænkes i bittesmå detaljer; foto, farver, skrift og materiale. Det er vigtigt, at alle disse faktorer samarbejder og skaber en helhed i dit logo og visitkort.

 

Hvordan skal dit visitkort se ud?

Som fotograf må du gerne give dine kunder nogle eksempler på de billeder, som du tager. Altså skal dit visitkort understrege, hvad det er for nogle billeder, som du er bedst til at tage og arbejde med. Du sælger dig selv på det arbejde, som du laver. Derudover er dit eget profilbillede også helt utrolig vigtigt i forbindelse med dit visitkort. Du skal gerne gennem dit visitkort være i stand til at styrke dit professionelle image. Dit visitkort skal være indbydende og opsigtsvækkende. De ting, som du normalt ville have solgt dig selv på ved et møde, skal gå igen i dit visitkort, og du skal vise dine kunder, at du tager dit arbejde seriøst.

 

Vælg dit trykkeri med omhu

Visitkort er noget af det vigtigste marketingmateriale for din forretning, og du bør altid have dit visitkort ved hånden i tilfælde af, at du møder nogle potentielle kunder. Dermed er det også vigtigt, at du finder et trykkeri, som tager dig, dit arbejde og dit visitkort alvorligt. Her er LaserTryk en oplagt mulighed for dig. Se visitkort her.

3 uundværlige ting til ferien

Når man skal på ferie, er der mange forskellige ting, man skal holde styr på og medbringe, hvorfor det kan være en udfordring at finde hoved og hale i det hele. Her præsenteres 3 ting, der er uundværlige på ferien, hvilket kan hjælpe lidt til at få styr på det hele til den forestående ferie.

Passet må man ej forglemme

Først og fremmest er det særdeles vigtigt at have styr på sit pas, da det uden pas ikke er muligt at krydse landegrænser uden at have sit pas på sig. Derfor kan det også være en fordel at undersøge om passet er udløbet, ugyldigt eller lignende, så man ikke dagen inden afrejse står uden pas. Er passets formalia i vinkel, kan det være en fordel at placere den et sikkert sted, man altid ved hvor er, således man kan huske, hvor det er og dermed få det medbragt.

Medbring penge i den rette valuta

Det kan også være en fordel at have nogle kontanter på sig, når man er i udlandet, hvis man eksempelvis skal handle nogle steder, der ikke tager mod det kreditkort, man er i besiddelse af. Her kan det dog være en stor fordel at være sikker på, hvilken valuta landet handler med, således man kan medbringe dem hjemmefra. Dette kan være fordelagtigt, da det kan vise sig at være billigere og langt nemmere at veksle penge hjemme i egen bank fremfor at gøre det ved en hæveautomat på feriedestinationen.

Sørg for at forevige ferien med det rette kamera

En af de andre vigtige ting til ferien er et kamera, der kan sørge for at forevige de bedste øjeblikke fra ferien, men der er dog nogle forskellige ting, der kan være fordelagtige at overveje i denne forbindelse. Størrelsen af kameraet er eksempelvis meget vigtig at overveje, da den jo fylder i bagagen, mens den ligeledes skal medbringes på feriens udflugter. Herudover kan man ligeledes overveje kvalitet, batteritid, hukommelse og meget andet. Vil du gerne have tips til at vælge det rette kamera, kan du bl.a. finde gode råd hertil på informationsguiden.dk.

fotobog

Fotobøger erstatter de traditionelle fotoalbums

Mange kender det – man sidder til mormors 80 års fødselsdag med hele familien, og pludseligt får hun idéen om at hive sine gamle, traditionelle fotoalbums frem med billeder af alle børnebørnene. Det er hyggeligt at genopfriske de gamle dage og minder med fotoalbummet, men nu er der kommet en konkurrent til fotoalbummet – nemlig fotobogen.

Fordi kameraet er i konstant udvikling, er muligheden for opbevaring af fotografierne det også. De traditionelle fotoalbums har haft sin storhedstid, og i dag er de næsten uddøde, da de digitale medier har taget styringen for længst. Kameraer i dag tager nemlig digitale billeder, hvilket gør, at flere og flere mennesker opbevarer sine billeder på sin computer eller online i stedet for at få dem fremkaldt og sat i et fotoalbum. Det er selvfølgelig ærgerligt, men noget, som er begyndt at være populært, er de såkaldte fotobøger. De minder lidt om de klassiske fotoalbums men med et tvist af moderne tænkning.

fotobog

Stigende tendenser viser, at folk vil have analog igen

Til trods for at de nyere generationer konstant er online på diverse elektronikapparater, viser tendenser, at der igen er opstået interesse for de analoge apparater. Folk efterspørger igen muligheden for at fremkalde billeder, og det er her, fotobogen kommer ind i billedet. Det smarte ved fotobogen er, at man på en måde fremkalder billederne samtidigt med, at de kommer i lækkert design.

I en fotobog kan man nemlig samle billeder fra en minderig dag, som er værd at forevige på en lidt anden måde end i de klassiske fotoalbums. Det gør det nemt at vise venner og familie billederne, da man nemt kan have en fotobog med i tasken. Er man eksempelvist lige blevet gift og ønsker en fotobog, kan man vælge et design, som kan være med til at genskabe den gode stemning og de glade smil.

Design og køb din fotobog online

I dag foregår mange ting på nettet, hvilket gør manges hverdage nemmere. På nettet kan du også designe og købe din fotobog. Der findes nemlig et hav af fotobogsmodeller. Alt efter ønsker omkring størrelser, farve og materialer – så der er god mulighed for at finde den, som passer præcis til dine ønsker og billeder. Find det store udvalg på Fotobog.nu.

luftfoto

Sådan får du det perfekte luftfoto

Mangler du et billede fra et perspektiv, der ikke er muligt at få med almindeligt kamera, så kan du med fordel overveje at få taget et dronefoto. Droner kan anvendes til at udføre en række af fotoopgaver, som kræver større rækkevidde, end almindeligt kameraudstyr kan klare.

Med et dronefoto opnås et unikt perspektiv, da det tages fra en vinkel, som kun et dronefoto kan indfange. Derudover er det effektivt at få en drone til at fange både stil- og panoramabilleder fra oven. Det er dog ikke nogen let opgave at tage et perfekt dronefoto, så for at sikre det bedste resultat, er det vigtigt at få et dygtigt firma til at varetage opgaven.

luftfoto

Få lavet dit dronefoto med professionelt udstyr

For at opnå det bedste dronefoto er der en række ting, du må sikre. Først og fremmest er det utrolig vigtigt, at der benyttes et kamera af højeste kvalitet, som er i stand til at give den bedst mulige opløsning, så de billeder, der bliver taget kan bruges til alle opgaver, hvad end der er tale om landsskabsfotos eller fotos til reklame og produkter.

Ydermere bør man vælge at få taget billederne af professionelle fotografer, da det sikrer helt fantastiske billeder af det ønskede motiv. Til sidst er det altafgørende, at der benyttes piloter, som har erfaring med præcisionsflyvning og anvender droner, der er udviklet til at tage fotos med henblik på at sikre optimal stabilisering af kameraet, hvilket garderer mod rystede og dermed ubrugelige billeder. Hvis billederne skal bruges indenfor kortlægning og opmåling, er det ydermere vigtigt at sikre, at de fotos, der tages, er georeferede, hvilket vil sige, at de oplyser de korrekte koordinater og dermed kan benyttes til kortlægning og opmåling af selv store landområder.

Dronefoto – et foto med et utal af anvendelsesmuligheder

Dronefotos er ideelle til kortlægning og opmåling af landområder, som gør det til et værdifuldt redskab i bygge- og anlægsprojekter og i forbindelse med registrering og overvågning inden for land- og skovbrug. Men det er ikke kun til fotodokumentation, at et dronefoto kan være fordelagtigt. Dronefoto er også en glimrende løsning til at få spændende og anderledes billeder til bl.a. brochuremateriale, websider og ejendomssalg.

bedste spejlreflekskamera

Sådan vælger du det rette kamera til fotografering

Ønsker du at kaste dig ud i selv at blive fotograf, og vil du gerne sikre dig, at du får valgt det helt rigtige kamera til formålet?

Der findes et væld af forskellige typer af kameraer på det danske marked, og der kan være stor forskel på kvaliteten af de forskellige modeller. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at se dig godt for, når du står overfor at skulle have gjort dig et køb, således du kan sikre, at du får valgt dig det helt rigtige af slagsen.

bedste spejlreflekskamera

En af de kameratyper, som er meget populære blandt mange, som gerne vil kaste sig ud i at blive fritidsfotografer, er et spejlreflekskamera.

Denne type af kamera kan være ideel at gøre brug af, hvis du godt kunne tænke dig at tage billeder med en høj opløsning, og hvis du godt kunne tænke dig at alsidigt kamera, som kan anvendes til et væld af forskellige formål.

Skulle man efter et stykke tid desuden beslutte sig for, at man godt kunne tænke sig at gøre noget mere ud af fotograferingen, så man ikke blot fotograferer i sin fritid, men rent faktisk godt kunne tænke sig at kaste sig ud at varetage fotoopgaver for andre, vil et spejlreflekskamera bestemt være et rigtig godt valg.

Hvor kan jeg købe det bedste kamera til fotografering?

Der findes en lang række forskellige steder, hvor du har mulighed for at erhverve dig et nyt spejlreflekskamera. Dog kan der naturligvis være stor forskel både på pris såvel som kvalitet. Derfor kan du med stor fordel overveje at tage et kig på en guide til valg af det bedste spejlreflekskamera, således du kan blive inspireret til at få gjort dig det bedste køb.

En anden nyttig side at tage et kig på, hvis du godt kunne tænke dig at få gode råd til at finde nyt fotoudstyr af forskellig art er blandt andet denne danske forbrugerside. Herinde er der rig mulighed for at få inspiration, hvis du godt kunne tænke dig at få inspiration til dine kommende køb som forbruger – eksempelvis af sådan noget som et kamera.