Tag på den fedeste rejse til Sydafrika

Dette indhold er sponsoreret

Husk dit monsterfede kamera, og giv den gas. Det sker nok ikke så tit, at du kan komme ud på en safari og se nogle af verdens mest vilde dyr. Der findes ikke ret mange ture hvor der ikke er en guide på. En guide kan fortælle omkring diverse historier, og hvilke dyr du kan se. Den guide du får tildelt, er en del af det internationale guide system. Guiden taler let forståeligt engelsk og rejsen er for store som små. Turene vil blive fastlagt hvis i er mere end 2 der vil på opdagelse. Der kan max være omkring de 6-7 i bilen, så en familie ville være perfekt at tage på safari. Opdagelses rejser er for nysgerrige familier, som elsker at udforske, og se de udenlandske kulturer.

Kan du lide at tage billeder og eksperimentere?

Du skal på Afrika safari, du skal ud og kigge på de Afrikanske dyr. Dyrene kan være skræmte, og derfor lidt langt væk. Børnene kan ikke se de forskellige dyr på savannen, så medbring et par kikkerter, og du vil få succes. I Afrika findes der en masse græssavanner, som er ret populære. På græssavannerne ses løver blandt andet, løverne lever på de bedste vilkår, hvilket man som turist sætter meget pris på.

Kan du lide at have en rundvisning?

Hvis du vælger at rejse sydpå, kan du under hele din rejse få en turistguide på. Guiden hjælper dig med diverse problemer som kan opstå i landet. Men også forklaringer af diverse faciliteter. Typisk vil der blive arrangeret nogle ture på savanner og måske endda plantager. Hvor man kan se den skønne natur. Guiden vil under turen fortælle omkring det sted i er, og hvilke historier der nu må være på savannen.

Derfor skal du tage på safari

En rejseoplevelse udover det sædvanlige, hvem vil ikke gerne det? På safari i det afrikanske, kan man trille afsted i forskellige landskaber. Du kan se løver som drikker vand på savannen, måske elefantfamilier der bader og masser af zebraer og leoparder som samles under de store palmer. Men hvorfor vælge at tage til Afrika? Ja det er jo lige det, men der er så mange fede spændende ting, der bare skal opleves. Hele familien skal da selvfølgelig med, selv de ældre på 80 år! Det er også en oplevelse for dem, hele familien samlet på safari, så bliver det ikke hyggeligere på en afrika safari.